Hamadruas hieroglyphica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamadruas hieroglyphica
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamadruas hieroglyphica
Jeneng binomial
Hamadruas hieroglyphica
##ilmuwan##, 1887

Hamadruas hieroglyphica iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1887 déning Thorell.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Cina, Myanmar.

Réferènsi[besut | besut sumber]