Gustavo Gómez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gustavo Gómez
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gustavo Raúl Gómez Portillo
Tanggal lair (1993-05-06) 6 Mèi 1993 (umur 26)
Papan lair San Juan Bautista, Paraguay
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Centre Back
Katerangan klub
Tim saiki
Milan
Angka 15
Karir nom
Libertad
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Libertad 47 (5)
2014–2016 Lanús 97 (3)
2016– Milan 19 (0)
Tim nasional
2010 Paraguay U17 13 (1)
2012–2013 Paraguay U20 25 (3)
2013– Paraguay 25 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul May 29, 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul October 10, 2017

Gustavo Raúl Gómez Portillo (miyos 6 Mèi 1993) inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Paraguay ingkang main bal ing klub Serie A Italia A.C. Milan utaminipun dados pemain bèg.[1]

Karièr klub[besut | besut sumber]

Gustavo Gómez lair ing Misiones, Paraguay, ing tanggal 6 Mèi 1993. Gómez pinitados dados salah satunggaling pemain bal Paraguay ingkang gadhah karir saé ing tembé wingking, piyambakipun miwiti karir ing Libertad. Wekdal musim 2014, Gomez nilaraken Libertad kanggé gabung ing klub Primera División Argentina Lanús. Wekdal piyambakipun nggabung ing klub menika, namung saged kebobolan 10 gol saking 17 pertandhingan kanggé ngrebat juwara Argentina ing taun 2016.[2]

Milan[besut | besut sumber]

Tanggal 5 Agustus 2016, Gómez pindhah dhateng klub A.C. Milan kanthi regi kontrak 8,5 yuta euro kanggé kontrak gangsal taun.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Gustavo Gómez(dipunundhuh tanggal 11 Februari 2018)
  2. Gustavo Gómez(dipunundhuh tanggal 11 Februari 2018)
  3. WELCOME GUSTAVO GOMEZ! | AC Milan www.acmilan.com. 5 August 2016