Gunung Sitember, Dairi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunung Sitember, Dairi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.11.12 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dairi {{{nama dati2}}}]]

Gunung Sitember iku kecamatan ing Kabupatèn Dairi Provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Dairi