Gunung Megang, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunung Megang, Muara Enim
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Gunung Megang iku kacamatan ing kabupatèn Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Muara Enim