Gunung Labuhan, Way Kanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunung Labuhan, Way Kanan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.08.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Way Kanan {{{nama dati2}}}]]

Gunung Labuhan iku kacamatan ing kabupatèn Way Kanan, Lampung.

Cithakan:Kabupatèn Way Kanan

Kabupatèn Way Kanan