Gudhig

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sarcoptes scabiei var. canis penyebab kudis ing kéwan asu

Gudhig ( Basa Indonésia: Kudis), iku sawijining penyakit kulit, sing disebabaké déning tungau (mite) Sarcoptes scabiei kanthi ciri-ciri anané keropeng, kabothakan, lan rasa gatel ing kulit [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Barhoom S and Dalaab AH. 2009. Clinico-pathological and Control Studies of Mange Caused by sarcoptes scabie in Naturally Infected Sheep and Goats Tulkarem Governorate

Rujukan[besut | besut sumber]