Parembugan:Gudhig

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gudhig iku padha karo kudis ora ya? Pras rembugan 10:36, 28 Juli 2011 (UTC)

yen manut indonesia-jawa anggitane Megandaru W. Kawuryan, kudis = gudhig. ang rembugan 11:46, 28 Juli 2011 (UTC)
nyuwun sewu, jan-jane nek blog kaya [1] ngene iki bisa dadi rujukan ora? ang rembugan 11:48, 28 Juli 2011 (UTC)

Maturnuwun mas Ang, blog sakjane ya kurang bisa dipertanggung jawabkan, nanging akeh uga blog sing isine apik. Yen kangelan golek rujukan, blog tak kira ora apa-apa dipasang, luwih becik diparingi tambahan rujukan kanggo pamesthen. Nek kudis tak kira cukup akeh rujukane, kaya [iki] utawa [iki], senajan kalorone blog nanging tak kira isine cukup apik. Matur nuwun. Pras rembugan 13:20, 28 Juli 2011 (UTC)