Menyang kontèn

Guardians (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Guardians
Guardians promo poster
DisutradaraniSarik Andreasyan
Diprodhuseri
  • Sarik Andreasyan
  • Gevond Andreasyan
  • Vladimir Polyakov
  • Max Oleinikov
  • Nikita Argunov
Ditulis déningAndrei Gavrilov
Dibintangi
DimusikiGeorgiy Zheryakov
SinématografiMaksim Osadchiy-Korytkovskiy
Dibesut déningGeorgiy Isaakyan
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningTurbo Films
Tanggal metu
Suwéné
100 menit
NagaraRuslan
BasaBasa Ruslan
Rantaman$5.4 yuta (320 million RUB)
Kalarisan$4.6 yuta (273 million RUB) [1]

Guardians (Rusia: Защитники Zaschitniki) punika filem superhero saking Federal Ruslan ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani sutradara saking Russian-Armenia, Sarik Andreasyan. Ingkang maragani filem punika antawisipun Sebastien Sisak, Anton Pampuchniy, Sanzhar Madiev, Alina Lanina, Valeria Shkirando, lan Stanislav Shirin.[2] Guardians nyariyosaken babagan satunggal tim superhero Soviet ingkang dipunripta samangsa Payudan Adhem. Saben karakter protagonis superpower mratandhani kakiyatan lan tradhisi rakyat Uni Soviet.[3][4][5]

Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 27 April 2015 mundhut papan panggènan ing Moscow, sawatawis pantepan pratélan para paraga kalaksanan sadéréngipun, Panggènan sanès ingkang kaagem minangka pamundhutan gambar antawisipun Moscow Oblast lan Crimean Peninsula, dipunpungkasi ing surya 14 Juli 2015. Setunggalipun filem candkakan kanthi sesirah Guardians 2 sampun karacnang déning Turbo Films.[6][7][8]

Lampahan[besut | besut sumber]

Kanthi latar wingking Payudan Adhem, satunggalipun organisasi winadi kanthi aran "Patriot" ngempalaken satunggalipun tim saking sapérang superhero, minangka ngupados ngembangaken DNA sekawan pribadi, jumbuh kaliyan gegayuhan saperlu nglindhungi ibu pertiwi saking rongrongan supernatural. Tim punika kalebet sapérang anggota dewan saking Uni Soviet, sawatawis saben tiyang punika ndhelikaken jati dhirinipun.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Sebastien Sisak
  • Anton Pampushniy Sisak
  • Sanzhar Madiev Sisak
  • Alina Lanina Sisak
  • Valeria Shkirando Sisak
  • Vyacheslav Razbegaev Sisak
  • Stanislav Shirin Sisak

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Box Office on kinopoisk.ru
  2. Brown, Todd (10 August 2015). "Russia gets a superhero team of their own with "Guardians" (Защитники)". Screen Anarchy. Dibukak ing 27 August 2016.
  3. Фильмы на неделю: патриотические (и ужасающие) «Защитники», а также «Джеки», «Тони Эрдманн» и «Слишком свободный человек» — Meduza
  4. «Защитники» Сарика Андреасяна: наш ответ Говарду-утке
  5. «Защитники» Сарика Андреасяна: насколько это плохо — Российская газета
  6. Kozlov, Vladimir (February 23, 2016). "Russian Cold War Superhero Film to Get China Release Under Import Quota". The Hollywood Reporter. Dibukak ing February 26, 2016.
  7. «Защитники» — идиотическая четверка | Кино на МирФ — Мир фантастики, фэнтези, фильмов и geek-культуры
  8. Guardians - The Superheroes Review {2/5}: Stay home and do a Marvel marathon instead

External links[besut | besut sumber]