Guantánamo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Guantánamo
—  Municipality  —
[[file:Cithakan:Location map Cuba|280px|Guantánamo is located in Cithakan:Location map Cuba]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Cuba|6x6px|Guantánamo|link=|alt=]]
Location of Guantánamo in Cuba
Coordinates: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389Koordinat: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389
Country Flag of Kuba Cuba
Province Guantánamo
Established 1797[1]
Wewengkon[2]
 • Total 741 km2 (286 sq mi)
Èlevasi 55 m (180 ft)
Populasi (2004)[3]
 • Total 244.603
 • Kapadhetan 330,1/km2 (8,550/sq mi)
Zona wektu EST (UTC-5)
Kodhe tilpun +53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo yaiku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika ndhuweni cacah pendhudhuk kang paling akeh yaiku 244.603 jiwa uga ndhuweni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo ndhuweni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]


Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guantánamo&oldid=865359"