Guantánamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Guantánamo
Municipality
Country Cuba
ProvinceGuantánamo
Established1797[1]
Laladan[2]
 • Gunggung741 km2 (286 sq mi)
Élepasi55 m (180 ft)
Cacah warga (2004)[3]
 • Gunggung244.603
 • Pepadhet330,1/km2 (8,550/sq mi)
Zona wektuEST (UTC-5)
Kodhe laladan+53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo ya iku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika nduwèni cacah pendhudhuk kang paling akèh ya iku 244.603 jiwa uga nduwèni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo nduwèni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng guije
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng statoids
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng atenas