Guantánamo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kanggo provinsi kang nduwèni jeneng pada, pirsani Provinsi Guantánamo.
Guantánamo
Municipality
[[file:Cithakan:Location map Cuba|280px|Guantánamo is located in Cithakan:Location map Cuba]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Cuba|6x6px|Guantánamo|link=|alt=]]
Location of Guantánamo in Cuba
Coordinates: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°L 75.21389°W / 20.13667; 75.21389Koordinat: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°L 75.21389°W / 20.13667; 75.21389
Country Flag of Kuba Cuba
Province Guantánamo
Established 1797[1]
Area[2]
 • Total 741 km2 (286 sq mi)
Elevation 55 m (180 ft)
Population (2004)[3]
 • Total 244.603
 • Density 330,1/km2 (8,550/sq mi)
Time zone EST (UTC-5)
Area code(s) +53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo ya iku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika nduwèni cacah pendhudhuk kang paling akeh ya iku 244.603 jiwa uga nduwèni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo nduwèni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cathetan suku[sunting | besut sumber]


  1. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng guije
  2. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng statoids
  3. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng atenas
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guantánamo&oldid=987609"