Guantánamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo provinsi kang nduwèni jeneng pada, pirsani Provinsi Guantánamo.
Guantánamo
Municipality
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Cuba" nor "Template:Location map Cuba" exists.Location of Guantánamo in Cuba
Coordinates: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389Koordhinat: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389
Country  Cuba
Province Guantánamo
Established 1797[1]
Tlatah[2]
 • Gunggung 741 km2 (286 sq mi)
Èlevasi 55 m (180 ft)
Cacah jiwa (2004)[3]
 • Total 244.603
 • Karapetan 330,1/km2 (8,550/sq mi)
EST (UTC-5)
Kodhe laladan +53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo ya iku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika nduwèni cacah pendhudhuk kang paling akèh ya iku 244.603 jiwa uga nduwèni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo nduwèni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


  1. ^ Cacad sitiran: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng guije
  2. ^ Cacad sitiran: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng statoids
  3. ^ Cacad sitiran: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng atenas
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guantánamo&oldid=1075520"