Guantánamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ngenani provinsi kang nduwèni jeneng pada, wacanen Provinsi Guantánamo.
Guantánamo
Municipality
Masalah Lua ing Modul:Location_map larik 442: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Cuba" nor "Template:Location map Cuba" exists.Location of Guantánamo in Cuba
Koordhinat: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389Koordhinat: 20°08′12″N 75°12′50″W / 20.13667°N 75.21389°W / 20.13667; -75.21389
Country  Cuba
Province Guantánamo
Established 1797[1]
Tlatah[2]
 • Gunggung 741 km2 (286 sq mi)
Èlevasi 55 m (180 ft)
Cacah jiwa (2004)[3]
 • Gunggung 244.603
 • Kapadhetan 330,1/km2 (8,550/sq mi)
EST (UTC-5)
Kodhe laladan +53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo ya iku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika nduwèni cacah pendhudhuk kang paling akèh ya iku 244.603 jiwa uga nduwèni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo nduwèni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


  1. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng guije
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng statoids
  3. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng atenas