Guantánamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Guantánamo
Municipality
Country  Cuba
Province Guantánamo
Established 1797[1]
Laladan[2]
 • Gunggung 741 km2 (286 sq mi)
Élevasi 55 m (180 ft)
Cacah warga (2004)[3]
 • Gunggung 244.603
 • Pepadhet 330,1/km2 (8,550/sq mi)
Zona wektu EST (UTC-5)
Kodhe laladan +53-21
Tlatah Guantánamo ing Kuba

Guantánamo ya iku sawijining kutha ing Kuba. Kutha kang dumunung ana ing sisih kidul.Kang tepat ana ing Provinsi Guantánamo. Ing taun 2004, kutha punika nduwèni cacah pendhudhuk kang paling akèh ya iku 244.603 jiwa uga nduwèni jembar wewengkon kurang luwih 741 km².

Kutha Guantánamo nduwèni angka kapadetan pendhudhuk kurang luwih 330,1 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


  1. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng guije
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng statoids
  3. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng atenas