Grand Slam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Turnamèn-turnamèn Grand Slam iku sebutan kanggoné patang kajuwaraan tènes pinunjul ing donya, ya iku Australia Terbuka, Wimbledon, AS Terbuka, lan Prancis Terbuka (Roland Garros). Pamain sing ksil njuwarani kapapat gelar kasebut jroning setaun disebut wis kasil nggayuh Grand Slam. Tembung Grand Slam dhéwé iku asalé saka ulah raga kertu, bridge.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grand_Slam&oldid=969001"