Grand Slam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Turnamèn-turnamèn Grand Slam iku sebutan kanggoné patang kajuwaraan tènes pinunjul ing donya, ya iku Australia Terbuka, Wimbledon, AS Terbuka, lan Prancis Terbuka (Roland Garros). Pamain sing ksil njuwarani kapapat gelar kasebut jroning setaun disebut wis kasil nggayuh Grand Slam. Tembung Grand Slam dhéwé iku asalé saka ulah raga kertu, bridge.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grand_Slam&oldid=969001"