God of Study

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Master of Study
250px
Poster
Genre School drama
Teen
Comedy
Romance
Format Television drama
Panulis Yoon Kyung-ah
Sutradara Yoo Hyun-ki
Paraga Kim Soo-ro
Bae Doona
Oh Yoon-ah
Yoo Seung-ho
Park Ji-yeon
Go Ah-sung
Lee Hyun-woo
Lagu pambuka "Dreams Come True" by 4minute[1]
Lagu panutup "Dreams Come True"
Negara South Korea
Basa Korean, English
Gunggung épisode 16
Prodhuksi
Lokasi Suwon, Busan
Durasi 70 Minutes
Siaran
Saluran asli KBS2
Format gambar HDTV 1080i
Format audio Stereophonic
Tayang perdhana Januari 4, 2010 (2010-01-04) – Februari 23, 2010 (2010-02-23)
Kronologi
Tayangan kagandhèng Dragon Zakura
Pranala jaba
Situs resmi
God of Study
Hangeul 공부의 신
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Gongbu-eui Sin
McCune–Reischauer Kongbuŭi Sin
God of Study/Master of Study
250px
Genre Komedi, Drama
Format drama televisi Korea
Sutradara Yoo Hyun-Ki
Paraga Kim Soo-ro
Bae Doona
Oh Yoon-ah
Yoo Seung-ho
Park Ji-Yeon
Go Ah Sung
Lee Hyun-Woo
Lagu pambuka "Dreams Come True" oleh 4minute
Negara Flag of Koréa KidulKorea Selatan
Basa Korean, English
Gunggung épisode 16
Prodhuksi
Lokasi Suwon, Busan
Durasi 70 Menit
Siaran
Saluran asli KBS2
Format gambar HDTV 1080i
Format audio Stereophonic
Tayang perdhana 4 Januari 2010 – 23 Februari 2010
Kronologi
Tayangan kagandhèng Dragon Zakura
Pranala jaba
Situs resmi
God of Study
Hangeul 공부의 신
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Gongbu-eui Sin
McCune–Reischauer Kongbuŭi Sin

God of Study (dipuntèpang kaliyan:Master of Study,Lord of Study) inggih punika film drama televisi asal Korea Selatan taun 2010 ingkang dipuntayangakèn ing stasiun televisi KBS2. Sèrial punika dipunadaptasi saking manga populer asal Jepang Dragon Zakura ingkang kasèrat dèning Mita Norifusa nyariosaken babagan Kang Suk Ho, tiyang pengacara ingkang miskin. Piyambakipun lajèng dipuntugasakèn kanggè mulihakèn kondisi sekolah SMA Byung Meon ingkang sarat kaliyan prestasi. Kang Suk Ho mbikak kelas mliginipun ingkang badhè ngirim para siswanipun kanggè ngèlanjutaken pendidikan ing Universitas Cheon-ha.

Pemeran[sunting | Sunting sumber]

Gambar:Screenshot gos.jpg
Yoo Seung-ho sebagai Hwang Baek Hyun dan Lee Hyun Woo sebagai Hong Chan Doo.

Pemeran Utama[sunting | Sunting sumber]

Pengacara miskin ingkang dipuntugasakèn kanggè mbimbing SMA Byeong Meon supados mbote\èn dipuntutup lan naik peringkat kaliyan mbikak kelas spesial.

Guru Basa Inggris SMA Byeong Meon.

Direktur SMA Byeong Meon.

Tinggal sami kaliyan nenekipun. Piyambakipun nggadahi karakter ingkang sami kaliyan Kang Suk Ho ketika remaja. Sakderengipun leres - benar bergabung kaliyan kelas spesial, Hwang Baek Hyun mendet kerja sanga dados pengantar mie Korea.

Mengagumi Hwang Baek Hyun amergi sampun nolong medalipun saking pergaulan ingkang kirang sae. Piyambakipun asring gadahi daya kangge ngawigatosaken Hwang Baek Hyun kaliyan manggilnya 'hubby' ananging perhatosan kasebut menika mboten dipunendahaken dening Hwang Baek Hyun.

Berusaha sinau kaliyan keras menawi kasilipun mboten jumbuh kaliyan ingkang dipunarepaken . Ibunya bekerja kaliyan mbikak sebuah bar alit lan asring pikatuk prekawis.

Ngeremeni tari breakdance, keluarganipun asalipun saking kalangan menengah atas, ananging ing salebeting keluarga piyambakipun dipunanggep dados ingkang terbodoh ing antawisipun saudara - saudaranya.

Kedua orang tuanya inggih punika pemilik restoran BBQ. Ayah lan ibunipun ngeraos menawi piyambakipun mboten mbetahaken aji utawi ngelajengaken pendidikan inggil ing universitas ternama amargi mboten mewariskan restoran BBQ milik keluarga.

Pemeran pendukung[sunting | Sunting sumber]

  • Byun Hee Bong minangka Cha Ki Bong - Guru matematika kelas spesial
  • Lee Byung Joon (이병준) minangka Anthony Yang - Guru Bahasa Inggris kelas spesial
  • Im Ji Eun minangka Lee Eun Yoo
  • Go Ju Yun minangka Lee Ye Ji
  • Shim Hyung Tak minangka Jang Young Shik
  • Park Chil Yong minangka Ha Sang Kil
  • Lee Dal Hyung minangka Park Nam
  • Im Sung Min minangka Bae Young Sook
  • Kim Young Ok minangka Lee Boon Yi - Nenek Hwang Baek Hyun
  • Bang Eun Hee minangka Han Ae Shim
  • Kim Ha Kyoon minangka Oh Dal Shik
  • Park Chul Ho minangka Hong Choong Shik - Ayah Hong Chan Doo
  • Koo Hye Ryung (구혜령) minangka Hwang Geum Joo
  • Kang Yi Seul minangka Kim Jung Hee
  • Park Hwi Soon (박휘순) minangka Sa Do Chul
  • Hong Il Kwon
  • T-ara

Soundtrack[sunting | Sunting sumber]

Album jalur suanten (soundtrack) kangge serial punika dipunrilis ing kalih bagian. Bagian kawiwitan dipunrilis ing tanggal 14 Januari 2010 [2] lan bagian kaping kalih dirilis ing surya 28 Januari 2010 [3]

bagian kawiwitan[sunting | Sunting sumber]

Gambar:God of study ost 1.jpg
Cover Album 'God of Study' bagian pertama
No. Judhul Penyanyi Durasi
1. "한번쯤은"   티맥스(T-Max) 3:49
2. "Dreams Come True"   포미닛(4minute) 3:21
3. "또르르 (Toruru)"   지연(T-ara) 4:00
4. "Because I'm Weary"   어니스트(Ernest) 5:03
5. "Dreamer"   선민 3:40
6. "별이 빛나는 날"   아일랜드 시티(Island City)  
7. "우리라는 이름의 추억(서정테마)"   harmonica 하림 2:53
8. "Sunset of Trumpet(연주곡)"   instrumental 4:22
9. "The Final Mission(달리자 - 연주곡)"   instrumental 3:14

bagian kaping kalih[sunting | Sunting sumber]

Gambar:God of study ost 2.jpg
Cover album 'God of Study' bagian kedua
No. Judhul Penyanyi Durasi
1. "날개를 펴고"   f(x) (크리스탈, 루나) 04:01
2. "모르시죠"   FT트리플 (FT.triple) 04:00
3. "Friends"   시크릿 (Secret) 03:41
4. "그래도 좋은 사람"   김신아 04:22
5. "달려"   어니스트 (Ernest), 지연, 고아성 03:20
6. "Ready Go"   비스트 (Beast) 03:26
7. "Fly"   스위밍 피쉬 (Swimmin' Fish) 03:28
8. "우리라는 이름의 추억 (서정테마)"   instrumental 04:20
9. "Whistle Comic (연주곡)"     01:29
10. "Familly (연주곡)"     01:13

Galeri gambar[sunting | Sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | Sunting sumber]

Pranala luar[sunting | Sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=God_of_Study&oldid=836053"