Gili Air

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gili Air kaliyan Gunung Rinjani

Gili Air inggih punika gili ingkang paling alit kaping kalih wonten celak ing pulo Lombok. Populasinipun kinten-kinten 1.000, sarta punjeripun wonten ing Propinsi Nusa Tenggara Barat. Pariwisata ing Gili Air punika wonten snorkeling, scuba diving wonten ing tengah-tengah seganten, sarta saged ningali kura-kura saha terumbu karang. Lombok, mliginipun Gili Air kathah dipundathenig déning wisatawan utawi sarimbatan ingkang nembé rabi.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gili_Air&oldid=943157"