Gili Air

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gili Air kaliyan Gunung Rinjani

Gili Air inggih punika gili ingkang paling alit kaping kalih wonten celak ing pulo Lombok. Populasinipun kinten-kinten 1.000, sarta punjeripun wonten ing Propinsi Nusa Tenggara Barat. Pariwisata ing Gili Air punika wonten snorkeling, scuba diving wonten ing tengah-tengah seganten, sarta saged ningali kura-kura saha terumbu karang. Lombok, mliginipun Gili Air kathah dipundathenig déning wisatawan utawi sarimbatan ingkang nembé rabi.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gili_Air&oldid=943157"