Gendéra Ostenrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flag of Austria.svg

Gendéra Ostenrik kapérang saka telu garis warna horisontal ya iku abang, putih lan abang. Gendéra Ostenrik lan Gendéra Dhènemarken diarani kanggo désain gendéra kang paling tuwa ing donya.Gendéra Ostenrik uga memper kaya gendéra nagara-nagara kang ana ing donya kaya ta:

Uga delengen[besut | besut sumber]