Gendéra Mèksiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendéra Mèksiko
Flag of Mexico.svg
Informasi Umum
Jeneng negaraMeksiko
Proporsi4:7
Dianggo wiwit16 September 1968
DesainTriwerna kanthi lambang nagara Meksiko ing tengah
DianggoGendéra lan lambang nasional 111111
PenggangoNasional

Gendéra Mèksiko Sarékat utawa Mèksiko diadopsi ing tanggal 16 September 1968, nanging désain cumepak wiwit taun 1821. Gendéra Meksiko wujud Gendéra triwerna vertikal ijo, putih, lan abang kanthi lambang nagara Mèksiko saktengahé gendéra. Gendéra Mèksiiko mèmper karo Gendéra Italia, uga gendéra iki ana sadurungé gendéra Italia ,lan uga mèmper Gendéra Hongaria ing posisi horisontal.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]