Gendéra Gabon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 100100.svg Rasio Gendéra: 3:4
Gendéra Gabon (1959-1960)
Standard Presidhén Gabon

Gendéra Gabon disarujuki ing taun 1960. Werna kapengkar dadi telu werna ya iku ijo, ngelambangkae alas lan emas, kanggo khatulistiwa lan biru, ngelambangake segara.[1].[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Flag ing Wikimédia Commons

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)Gabon Bot generated title
  2. ^ Whitney Smith. Flags through the ages and cross the world. McGraw-Hill Book Company. 1975.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Gabon&oldid=1102354"