Gendéra Ethiopia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
FIAV 111000.svg Gendé Rasio: 1:2

Gendéra Ethiopia dikenalake ing donya wiwit tanggal 6 Februari 1996. Gendéra Ethiopia ngadahi werna ijo, kuning, lan abang saha bintang kang wangun pentagram. Werna gendéra Ethiopia ya iku kagolong werna kang uga digunakake dèning Gendéra Pan-Afrika.

Sajarah[sunting | besut sumber]