Gendéra Ethiopia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
FIAV 111000.svg Gendé Rasio: 1:2

Gendéra Ethiopia dikenalake ing donya wiwit tanggal 6 Februari 1996. Gendéra Ethiopia ngadahi werna ijo, kuning, lan abang saha bintang kang wangun pentagram. Werna gendéra Ethiopia yaiku kagolong werna kang uga digunakake dèning Gendéra Pan-Afrika.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Ethiopia&oldid=882546"