Gendéra Éstlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gendéra Éstlan
Flag of Estonia.svg
Informasi Umum
Jeneng negaraÉstlan
SesebutanSinimustvalge
Proporsi7:11
Dianggo wiwit21 November 1918
DesainTriwarna
DianggoSimbol Gendéra 110100
PenggangoNasional

Gendéra Éstlan digawé wiwit tanggal 21 November 1918. Gendéra iki kagolong wujud gendéra triwarna horisontal: biru, ireng, lan putih. Ing Éstlan, gendéra iku misuwur kanthi jeneng "sinimustvalge" (artiné "biru-ireng-putih").

Gladri[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]