Gegremet minangka panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serangga sing bisa digoreng sing digoreng minangka panganan dalan ing Jerman

Serangga minangka panganan utawa serangga sing bisa dipangan yaiku salah sawijining jinis olahan saka spesies serangga sing digunakake kanggo dikonsumsi manungsa, kayata, utuh utawa bahan kanggo produk panganan olahan kayata roti burger, pasta, utawa cemilan.

Crickets
Jangkrik diangkat kanggo dipangan manungsa