Gaya asu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilustasi gambar kartun kang lagi meragakake gaya asu

Gaya asu (bahasa Inggris: doggy style) yaiku salah sawijining gaya cumbana. Gaya asu iki sengaja ujar rada ora sopan amarga gaya iki digunakake kanthi melu-melu asu sing lagi cumbana. Biasane ditindakake antarane lanang lan wadon, nanging asring antarane wong lanang. Ing pasangan homoseksual, gaya iki asring ditindakake amarga gaya iki paling gampang, yaiku pasangan siji nunggang lan pasangane nindakake seng nembus saka mburi. Déné ing pasangan normal sing nungging yaiku wanita lan wong lanang saka mburi. Kauntungan saka gaya iki yaiku manawa zakar bisa lumebu kanthi gampang lan jero saengga proses pembuahan bisa kedadeyan kanthi gampang. Saka sisih lanang, nalika pejuhe metu bakal luwih muncrat amarga bawuk utawa silit dadi rapet.