Gasan Magomedov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gasan Radzhabovich Magomedov ((Rusia Гасан Раджабович Магомедов); lair, 17 Januari 1994 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 20 taun), iku juru main bal-balan Rusia (Anzhi-2).

Pati[besut | besut sumber]

Gasan Magomedov mati ditémbak ing ngarep omahé wong tuwané.[1] Banjur sawisé iku dianakaké sawijining panyidhikan. Ora ana wong sing tanggung jawab prakara rajapati iki.[2] Sawijining tersangka dicekel pulisi ing tengah sasi Januari 2015. Katoné Magomedov iku dudu sasaran panémbakan iki, dadi namunh klèru.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]