Garut Kutha, Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Garut dati2 = Kabupaten]]
Garut jeneng camat = jembar = padunung =
Désa/Kalurahan
/

}

Garut iku kacamatan ing kabupaten Garut, Jawa Barat.

Dalan utama Garut ing taun 1936

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Cimuncang
  2. Ciwalen
  3. Kota Kulon
  4. Kota Wétan
  5. Margawati
  6. Muara Sanding
  7. Pakuwon
  8. Paminggir
  9. Regol
  10. Sukamentri
  11. Sukanegla

Cithakan:Garut Kota, Garut Cithakan:Kabupaten Garut

Padésan[besut | besut sumber]

Kabupaten Garut