Menyang kontèn

Garut Kutha, Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Garut dati2 = Kabupaten]]
Garut jeneng camat = jembar = padunung =
Désa/Kalurahan
/

}

Garut iku kacamatan ing kabupaten Garut, Jawa Barat.

Dalan utama Garut ing taun 1936

Kalurahan[besut | besut sumber]

Cithakan:Garut Kota, Garut Cithakan:Kabupaten Garut

Padésan[besut | besut sumber]

Kabupaten Garut