Gabriel Iglesias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gabriel Iglesias
Defense.gov photo essay 081112-F-6684S-543.jpg
Iglesias, 2008
Lair Gabriel Jesus Iglesias
(1976-07-15) Juli 15, 1976 (umur 42)
Amérika Sarékat San Diego, California, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Gabriel Jesus Iglesias
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1995-
Sana jaringan http://www.fluffyguy.com/

Gabriel Jesus Iglesias (lair ing Amérika Sarékat, 15 Juli 1976; umur 42 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.


Cathetan suku[besut | besut sumber]