Gablog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gablog ya iku panganan kang asalé saka Kabupatèn Temanggung,[1] anané ing Kacamatan Kaloran. Panganan iki kagawe saka sega kang ditutu nganti padhet kaya ketan banjur diiris-iris. Padatan panganan iki dipangan karo pecel lan gimbal. Panganan iki didol wungkusan kang wungkuse saka godhong gedhang.

Rujukan[besut | besut sumber]