Frikandel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A frikandel karo goreng, Lettuce lan mayonnaise
Spesifikasi frikandel buatan omah kanthi kentang goreng
Spektrum spesialis frikandel lan frikandel dadi snackbar Walanda

A frikandel (Pangucapan basa Walanda Pocapan ing basa Walanda: [frikɑnˈdɛl]; jamaké frikandellen) minangka nyamikan tradisional sing asale saka Negara-negara Low sajarah (Walanda, Bèlgi lan sisih lor Prancis), sejenis asu panas daging cincang,[1][2] sing versi modern dikembangake sawise Perang Dunia II. Sajarah cemilan iki ing Walanda Walanda wiwit abad kaping 17.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Let's Go. Harvard Student Agencies. 1976. Original from the University of Michigan Digitized Nov 14, 2006.
  2. Gray, Jeremy (2004). The Netherlands. Lonely Planet. ISBN 1-74059-303-0.