Friendster

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Friendster inggih punika salah satunggaling situs jejaring sosial. Wonten ing Indonesia Friendster punika kawentar sadèrèngipun situs jejaring Facebook. Friendster punika langkung majengaken game lan musik ingkang pusatipun wonten ing Mountain View, California. Sakderengipun dipunewahi layanan punika saged kangge komunikasi kaliyan anggota sanesipun, sarta saged bagi-bagi konten. Situs Friendter punika kala rumiyin kangge kencan, pados info babagab acara enggal, band, lan karemenan. Anggota Friendster saged ugi bagi-bagi video, foto, pesen saha panyaruwe lewat profil piyambak-piyambak. Friendster dipunarani dados simbah kangge situs jejaring sosial sanesipun. Lan salah satunggal jejaring sosial ingkang asli. Friendster punika kawentar sanget wonten ing Asia Tenggara.[1]

Tembung friendster punika gabungan saking friends kaliyan Napster.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)[1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Friendster&oldid=979101"