Friendster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Friendster inggih punika salah satunggaling situs jejaring sosial. Wonten ing Indonésia Friendster punika kawentar sadèrèngipun situs jejaring Facebook. Friendster punika langkung majengaken game lan musik ingkang pusatipun wonten ing Mountain View, California. Sadèrèngipun dipunewahi layanan punika saged kanggé komunikasi kaliyan anggota sanèsipun, sarta saged bagi-bagi konten. Situs Friendter punika kala rumiyin kanggé kencan, pados info babagab acara énggal, band, lan karemenan. Anggota Friendster saged ugi bagi-bagi video, foto, pesen saha panyaruwe lumantar profil piyambak-piyambak. Friendster dipunarani dados simbah kanggé situs jejaring sosial sanèsipun. Lan salah satunggal jejaring sosial ingkang asli. Friendster punika kawentar sanget wonten ing Asia Tenggara.[1]

Tembung friendster punika gabungan saking friends kaliyan Napster.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ [1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)