Florida Institute of Technology

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Florida Institute of Technology
FIT Seal.svg

Logo Universitas Florida Institute of Technology
Diadegaké22 September, 1958
JenisSwasta
MottoAd Astra Per Scientiam
"Tumuju lintang liwat sains."
Kalèndher akademisAcademic Calendar
Dana abadi$49.6 million[1]
PresidhènAnthony J. Catanese
ProvostT. Dwayne McCay
Mahasiswa8,985[2]
Sarjana5,582[2]
Magister3,403[2]
Alumni50,000+[3]
Alumni50,000+[3]
KampusSmall city[2]
130 acres (.53 km²)[3]
Lokasi150 W. University Blvd., Melbourne, FL, USA 32901Melbourne, Florida, Amérikah Sarékat
Telepon+1 (321) 674-8000
WarnaCrimson      and Gray     [4]
JulukanPanthers
MaskotPanther
AfiliasiIndependent Colleges and Universities of Florida
Angkutan umumSpace Coast Area Transit
Situs webhttp://fit.edu

Florida Institute of Technology, uga misuwur kanthi jeneng Florida Tech lan FIT, iku universitas riset tèknik swasta indhepèndhen sing dumunung ing Melbourne, Florida, Amérikah Sarékat. Diadegaké ing taun 1958 minangka Brevard Engineering College, institut iki wiwit dikenal kanthi jeneng FIT ing taun 1966. Kurikulum Florida Tech lumrahé fokus marang babagan rékayasa (engineering) lan sains (science). Wiwit taun 2010, institut iki duwé mahasiswa ing kampus utama gunggung 3,600, wujud mahasiswa Strata siji lan strata loro, kanthi manéka jurusan ing pasinaon rékayasa lan sains.[3] Ing taun 2010, cacahing mahasiswa ing kampus lan kanthi jaringan (on line) watara 9,000 mahasiswa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "U.S. and Canadian Institutions Listed by Fiscal Year 2011 Endowment Market Value and Percentage Change in Endowment Market Value from FY 2010 to FY 2011" (PDF). 2011 NACUBO-Commonfund Study of Endowment Results. National Association of College and University Business Officers and Commonfund Institute. January 31, 2012. Dijupuk February 4, 2012. 
  2. a b c d "College Navigator". U.S. Department of Education. Institute of Education Sciences, National Center for Education Statistics. Dijupuk August 29, 2011. 
  3. a b c "2010–2011 Fact Card". Florida Institute of Technology. Dijupuk August 29, 2011. 
  4. "Graphic Identity Manual" (PDF). Florida Institute of Technology. February 2011. Dijupuk August 30, 2011. 

Kapustakan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Commons kategori

Cithakan:FloridaTech