Flagelum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Flagellum (jamak flagella) iku piranti obah (motile organ) awangun pecut ing sawetara organisme mawa sèl tunggal. Sawijining individu bisa nduwèni siji utawa luwih flagella. Contoné yakuwi alga mawa sèl tunggal Euglena viridis lan baktèri Escherichia coli.