FC Kuban Krasnodar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
FC Kuban Krasnodar
Logo of Kuban Krasnodar.gif
Jeneng jangkep Football Club Kuban Krasnodar
Peparab Kazaki,
Zholto-zelionye
(Yellow-Green)
Diadegaké 1928
Lapangan Stadion Kuban,
Krasnodar
Kapasitas 32,000
Ketua Ruslan Aleksander Tkachov
Manajer Ruslan Sergei Pavlov
Liga Liga Utama Rusia
2008 Division 1 Rusia 2
Seragam kandang
Seragam tandang

FC Kuban Krasnodar (Rusia: ФК "Кубань" Краснодар) iku sawijining tim sépak bola Rusia sing main ing Liga Utama Rusia. Markasé ana ing Krasnodar, Rusia. Didegaké ing taun 1928. Klub iki mainaké tetandhingan kandhangé ing Stadion Kuban sing duwé kapasitas 32.000 penonton.

Gelar[besut | besut sumber]

  • RSFSR Championship: 4
    • Juara: 1948 (sebagai Dinamo Krasnodar), 1962 (sebagai Spartak Krasnodar), 1973, 1987

Pranala njaba[besut | besut sumber]