Menyang kontèn

Erin Heatherton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Erin Heatherton (2008)

Erin Heather Bubley (lair 4 Maret 1989) utawa luwih kawentar karo jeneng artisé Erin Heatherton iku foto modhèl Amérika Sarékat. Erin dadi Malékat Victoria Secret saka taun 2010 nganti 2013.

Awal urip[besut | besut sumber]

Erin Heatherton lair lan tuwuh ing Skokie, Illinois, dhèwèké iku anak wadoné Laura Stein lan Mark Bubley..[1][2] Kulawargané iku Yahudi lan awaké sekolah ing Solomon Schechter Day School, yaiku sekolah Yahudi lan Niles North High School.[1][3][4] Nalika ing sekolah dhèwèké mèlu swayambara sains saha main baskèt kanggo tim Niles North High School.[5]

Gladri foto[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b "From sneakers to 6-inch heels", chicagotribune.com, October 22, 2006.
  2. "Mann, Adele E." Chicago Tribune. July 10, 2005.
  3. "Skokie native Erin Heatherton modeling for Victoria’s Secret", SunTimes.com; accessed January 25, 2018.
  4. "Erin Heatherton's inside scoop on life as a Victoria's Secret Angel - SPLASH". Chicago Sun-Times. November 30, 2012. Diarsip saka sing asli ing September 19, 2013.
  5. "Erin Heatherton's inside scoop on life as a Victoria's Secret Angel". SPLASH (ing basa Inggris Amérika Sarékat). November 30, 2012. Diarsip saka sing asli ing December 25, 2019. Dibukak ing December 25, 2019.

Pranala njaba[besut | besut sumber]