Enggano, Bengkulu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Enggano, Bengkulu Lor
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bengkulu Utara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Enggano iku kacamatan ing Bengkulu Lor, propinsi Bengkulu. Kecamatan iki anane ing Pulo Enggano.

Bengkulu Lor