Endah Wahyu Sulistianti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Endah Wahyu Sulistianti
Endah Sulistianti.jpg
Deputi Hubungan Antar Lembaga dan Wilayah Badan Ekonomi Kreatif

Endah Wahyu Sulistianti (lair ing Banjarnegara, 27 Dhésèmber 1973; umur 45 taun) nggih punika Deputi Hubungan Antar Lembaga dan Wilayah Badan Ekonomi Kreatif (Bekraf) Republik Indonesia. Piyambakipun ngrengkuh gelar sarjana arsitektur saking Institut Teknologi Bandung lan gelar Master of Fine Arts di New York Film Academy, Los Angeles, Amérikah Sarékat. Endah naté nyawiji wonten sapérang medhia minangka juru warta utawi produser warta, antawisipun ing Tempo, RCTI, BBC Radio and Website, Voice of America, lan Metro TV. Piyambakipun ugi naté nampi bebungah Piala Citra ing kategori Film Dokumenter Paling Saé wonten pasanggiri Festival Film Indonesia 2009 lumantar pakaryan kanthi sesirah The Last Journey.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "8 Pimpinan Tinggi Madya Badan Ekonomi Kreatif Dilantik". Kompas. Dijupuk 27 Mei 2019.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "Bekraf dan Tempo Institute Kerja Sama Pendampingan Produk Kreatif". Tempo Institute. Dijupuk 27 Mei 2019.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njawi[besut | besut sumber]