End of Watch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
End of Watch
DisutradaraniDavid Ayer
DiprodhuseriDavid ayer />Matt Jackson
John Lesher
Jillian Longnecker
Alex Ott
Ian Watermeier
Eksekutif:
Jake Gyllenhaal
Ditulis déningDavid Ayer
DibintangiJake Gyllenhaal
Michael Peña
DimusikiDavid Sardy
SinématografiGeoffrey Jackobsson
Dibesut déningDody Dorn
Perusahaan
prodhuksi
StudioCanal
Exclusive Media (an Openroad Films company)
Crave Films
CECTV Films (diproduksi)[1]
Dibabar déningOpen Road Films
Tanggal metu
  • Sèptèmber 8, 2012 (2012-09-08) (Toronto)
  • Sèptèmber 21, 2012 (2012-09-21) (Amerika Serikat)
Suwéné
109 menit[2]
Nagara Amérika Sarékat
BasaInggris
Spanyol
Rantaman$7.000.000[3]
Kalarisan$40.840.861[4]

End of Watch nggih punika filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Ayer. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Kajawi David Ayer piyambak, wonten Mat Jackson, Jon Lesher, Jillian Longnecker, Alex Ott, ugi Ian Tatermeier ingkang ngayahi minangka juru damel, sesarengan juru damel eksekutif Jake Gyllenhaal. Filem ingkang sapérang ageng papan panggènanipun nalika mundhut gambar ing Los Angeles, California punika, dipun paragani antawis Jake Gyllenhaal lan Michael Peña minangka dados Departemen Kepolisian Los Angeles (LAPD) ingkang nyambut damel wonten South Central Los Angeles. Filem punika dipunbabar ing surya 8 Sèptèmber 2012 déning Open Road Films.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Wright, Randy (18 November 2012). "CECTV Films' New Deal with Open Road". The Washington County (CA) Dispatch. Dibukak ing September 24, 2012.
  2. "END OF WATCH (15)". British Board of Film Classification. 2012-09-05. Dibukak ing 2012-11-06.
  3. Fritz, Ben; Kaufman, Amy (September 20, 2012). "'House' to top 'Dredd,' 'End of Watch,' Eastwood's 'Curve'". The Los Angeles Times. Dibukak ing September 21, 2012.
  4. "End Of Watch". Box Office Mojo.

Pranala luar[besut | besut sumber]