Drevant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Drevant
Roman amphitheater
Roman amphitheater
Nagara France
Région Centre-Val de Loire
Départemèn Cher
Arondisemen Saint-Amand-Montrond
Kanton Saint-Amand-Montrond
Interkomunalitas Cœur de France
Pamaréntahan
 • Mayor (2008–2014) Bernard Jamet
Laladan1 4,84 km2 (187 sq mi)
Cacah warga (2008)2 589
 • Pepadhet 1.2/km2 (3.2/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos 18086 /18200
Élevasi 153–250 m (502–820 ft)
(avg. 168 m or 551 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Drevant ya iku sawijining komune ing departemen Cher ing Prancis.

Géografi[besut | besut sumber]

Sawijining désa tetanèn kang mapan ing pinggiring kali Cher udakara 26 mil (42 km) kidul saka Bourges ing persimpangan jalan D97 kanthi D141 lan D2144.

Populasi[besut | besut sumber]

Historical population
YearPop.±%
1962260—    
1968283+8.8%
1975355+25.4%
1982486+36.9%
1990533+9.7%
1999610+14.4%
2008589−3.4%

Cithakan:Clear-left

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Komune di Cher