Drama & seni tari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Jinis-jinis kesenian kasil perpaduan antara seni drama, seni tari lan seni musik iku antarane: