Dolok Merawan, Serdang Bedagai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dolok Merawan, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]]

Dolok Merawan iku kacamatan ing Kabupatèn Serdang Bedagai Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Serdang Bedagai