Dinard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dinard
Dinarzh
Pointe de la Malouine

Coat of arms
Dinard is located in France
Dinard
Coordinates: 48°38′00″L 2°03′37″Kl / 48.6333°L 2.0603°Kl / 48.6333; -2.0603Koordinat: 48°38′00″L 2°03′37″Kl / 48.6333°L 2.0603°Kl / 48.6333; -2.0603
Country France
Region Brittany
Department Ille-et-Vilaine
Arrondissement Saint-Malo
Canton Dinard
Pamaréntahan
 • Mayor (2010–2014) Sylvie Mallet
Wewengkon1 8 km2 (3 sq mi)
Populasi (2009)2 10.724
 • Kapadhetan 1,300/km2 (3,500/sq mi)
INSEE/Postal code 35093 / 35800
Elevation 0–56 m (0–184 ft)
(avg. 28 m or 92 ft)
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km² (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries. 2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Dinard ( Breton : Dinarzh , Gallo : Dinard ) yakuwi komune ing Ille-et-Vilaine departemen ing Brittany ing barat laut Prancis . Dinard yaiku di Cote d'Emeraude saka Brittany. Pantai lan iklim ringan kang bisa ndadekake tujuan wisata kang populer, lan bisa ngakibatgake kota dadi terkenal lan akeh pengunjung lan penduduk. Kutha-kutha Pleurtuit lan Saint-Malo ana ing sandhinge lan bandara Dinard Pleurtuit Saint-Malo duweni jara 4 km ning kidul saka Dinard.

Gallery[sunting | Owah sumber]

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

Pranala Njawi[sunting | Owah sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dinard&oldid=855206"