Dinard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dinard
Dinarzh
Pointe de la Malouine
Pointe de la Malouine
Coat of arms of Dinard
Coat of arms
Nagara France
Région Brittany
Départemèn Ille-et-Vilaine
Arondisemen Saint-Malo
Kanton Dinard
Pamaréntahan
 • Mayor (2010–2014) Sylvie Mallet
Laladan1 8 km2 (3 sq mi)
Cacah warga (2009)2 10.724
 • Pepadhet 1,300/km2 (3,500/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos 35093 /35800
Élevasi 0–56 m (0–184 ft)
(avg. 28 m or 92 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Dinard ( Breton : Dinarzh , Gallo : Dinard ) ya iku komune ing Ille-et-Vilaine departemen ing Brittany ing barat laut Prancis. Dinard ya iku di Cote d'Emeraude saka Brittany. Pasisir lan iklim ringan kang bisa ndadèkaké jujugan plesiran kang populèr, lan bisa ngakibatgake kutha dadi terkenal lan akèh pengunjung lan penduduk. Kutha-kutha Pleurtuit lan Saint-Malo ana ing sandhinge lan papan anggegana Dinard Pleurtuit Saint-Malo duwé jara 4 km ning kidul saka Dinard.

Gallery[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]