Dinard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dinard
Dinarzh
Pointe de la Malouine
Pointe de la Malouine
Coat of arms of Dinard
Coat of arms
Dinard is located in France
Dinard
Dinard
Coordinates: 48°38′00″N 2°03′37″W / 48.6333°N 2.0603°W / 48.6333; -2.0603Koordhinat: 48°38′00″N 2°03′37″W / 48.6333°N 2.0603°W / 48.6333; -2.0603
Country France
Region Brittany
Department Ille-et-Vilaine
Arrondissement Saint-Malo
Canton Dinard
Government
 • Mayor (2010–2014) Sylvie Mallet
Tlatah1 8 km2 (3 sq mi)
Cacah jiwa (2009)2 10.724
 • Karapetan Pambulet sing ala ana ing kéné1,300/km2 (Pambulet sing ala ana ing kéné3,500/sq mi)
INSEE/Postal code 35093 / 35800
Elevation 0–56 m (0–184 ft)
(avg. 28 m or 92 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km² (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Dinard ( Breton : Dinarzh , Gallo : Dinard ) ya iku komune ing Ille-et-Vilaine departemen ing Brittany ing barat laut Prancis . Dinard ya iku di Cote d'Emeraude saka Brittany. Pasisir lan iklim ringan kang bisa ndadekake tujuan wisata kang populer, lan bisa ngakibatgake kota dadi terkenal lan akèh pengunjung lan penduduk. Kutha-kutha Pleurtuit lan Saint-Malo ana ing sandhinge lan papan anggegana Dinard Pleurtuit Saint-Malo duwéni jara 4 km ning kidul saka Dinard.

Gallery[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dinard&oldid=1075406"