Dinard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dinard
Dinarzh
Pointe de la Malouine
Pointe de la Malouine
Coat of arms of Dinard
Coat of arms
NagaraFrance
RégionBrittany
DépartemènIlle-et-Vilaine
ArondisemenSaint-Malo
KantonDinard
Pamaréntahan
 • Mayor (2010–2014) Sylvie Mallet
Laladan18 km2 (3 sq mi)
Cacah warga (2009)210.724
 • Pepadhet1,300/km2 (3,500/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos35093 /35800
Élevasi0–56 m (0–184 ft)
(avg. 28 m or 92 ft)
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries. 2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Dinard ( Breton : Dinarzh , Gallo : Dinard ) ya iku komune ing Ille-et-Vilaine departemen ing Brittany ing barat laut Prancis. Dinard ya iku di Cote d'Emeraude saka Brittany. Pasisir lan iklim ringan kang bisa ndadèkaké jujugan plesiran kang populèr, lan bisa ngakibatgake kutha dadi terkenal lan akèh pengunjung lan penduduk. Kutha-kutha Pleurtuit lan Saint-Malo ana ing sandhinge lan papan anggegana Dinard Pleurtuit Saint-Malo duwé jara 4 km ning kidul saka Dinard.

Gallery[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]