Dina AIDS Sadonya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Simbol Pita Abang kang dugunakake sacara internasional kanggo ngelambangake merangi AIDS.
Condom on Obelisk, Buenos Aires.jpg

Dina AIDS Sadonya kang tepaté ana ing tanggal 1 Desember dipinggeti tumuju ing kasadaran minangka tumprapé AIDS ing sadonya kang disebabake virus HIV.

Konsep iki dirembug ing Partemuan Mentri Kasehatan Sadonya minangka ngenalake Program-program kanggo nyegahan AIDS ing taun 1988. Wiwit partemua iku pihak pamaréntah, organisasi internasional lan yayasan amal sadonya sarujuk dipenggeti dina AIDS Sadonya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Dina AIDS Sadonya 2002[besut | besut sumber]

Dina AIDS Sadonya 2004[besut | besut sumber]

Dina AIDS Sadonya 2005[besut | besut sumber]

Dina AIDS Sadonya 2010[besut | besut sumber]

Dina AIDS Sadonya 2011[besut | besut sumber]

Refrensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dina_AIDS_Sadonya&oldid=877550"