Dhéposito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhéposito ya iku produk perbankan kaya jasa tabungan sing ditawakaké marang masyarakat, lan danané dijamin déning pamarintah liwat Lembaga Penjamin Simpanan. Beda karo tabungan biasané Deposito nduwéni jangka wektu simpenan, biasané 3 sasi, 6 sasi utawa 12 sasi.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]