Dhéposito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dhéposito ya iku produk perbankan kaya jasa tabungan sing ditawakaké marang masyarakat, lan danané dijamin déning pamarintah liwat Lembaga Penjamin Simpanan. Beda karo tabungan biasané Deposito nduwéni jangka wektu simpenan, biasané 3 sasi, 6 sasi utawa 12 sasi.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]