Giro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Giro ya iku istilah perbankan kanggo siji cara pambayaran sing kewalikan karo sistem cek.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]