Tabungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tabungan ya iku produk perbankan sing ditawakaké marang masyarakat kanggo nyimpen dhuwit.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]