Tabungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tabungan ya iku produk perbankan sing ditawakaké marang masyarakat kanggo nyimpen dhuwit.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]