Tabungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tabungan yaiku produk perbankan sing ditawakaké marang masyarakat kanggo nyimpen dhuwit.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]