Dear Eleanor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dear Eleanor
Barkas:DearEleanorPoster.png
Theatrical release poster
DisutradaraniKevin Connolly
DiprodhuseriCaleb Applegate
Chuck Pacheco
Hillary Sherman
Ditulis déningCecilia Contreras
Amy Garcia
DibintangiIsabelle Fuhrman
Liana Liberato
Jessica Alba
Josh Lucas
Luke Wilson
Joel Courtney
Ione Skye
Patrick Schwarzenegger
DimusikiAaron Zigman
SinématografiSteven Fierberg
Dibesut déningJim Flynn
Perusahaan
prodhuksi
Nine Nights
Dibabar déningDestination Films
Tanggal metu
  • Juli 5, 2016 (2016-07-05)
Suwéné
89 minutes
NagaraUnited States
BasaInggris

Dear Eleanor nggih punika filem drama Amerika Serikat ingkang dipundamel déning Appian Way Productions, kagunganipun Leonardo DiCaprio rikala taun drama. Filem punika kaarahaken déning Kevin Connolly, adhedhasar saking skénario anggitanipun Cecilia Contreras lan Amy Garcia, nyariyosaken kalih tiyang, kanca raket ingkang nglampahi pangembaran nyebrangi Amérikah Sarékat ing taun 1962 saperlu manggihi Eleanor Roosevelt. Para juru paraga ingkang kadhapuk wonten filem punika antawisipun Isabelle Fuhrman, Josh Lucas, Liana Liberato, lan Jessica Alba.[1][2]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pandamelan[besut | besut sumber]

Chuck Pacheco, Hillary Sherman lan Caleb Applegate ndamel film punika kanthi miwiti pamundhutan gambar wonten ing Boulder County, Colorado surya 14 Mei 2013. Kutha Niwot dados papan panggenan pamundhutan gambar ping kalih kagem Manteca, California.[3] Kutha Colorado's Front Range Rocky Mountains, kalebet Longmont, Lyons, Nederland, Boulder lan Hygiene, ugi dados papan panggenan pamundhutan gambar.[4] Sanesipun, ugi wonten ing Downtown Denver Paramount Theatre sadèrèngipun pungkas ing wulan Juni.[5] Lajeng, pamundhutan gambar dipunambali udakara setunggal tahun salajengipun. Proyek punika, pungkasanipun pikantuk sokongan ardhana saking program insentif ekonomi Colorado dumugi $2.5 yuta.[6]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Filem punika kababar miyos video on demand lan DVD ing surya 5 Juli 2016.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Isabelle Fuhrman Joins Kevin Connolly-Helmed 'Dear Eleanor'". Deadline.com. Mèi 23, 2013. Dibukak ing Juni 6, 2013.
  2. Sealover, Ed (Fèbruari 14, 2013). "Hollywood comes to Colorado: 3 films to be made here under incentives program". Denver Business Journal. Dibukak ing Juni 11, 2013.
  3. Jardin, Jeff (Juli 10, 2013). "Jardine: Small Colorado town becomes Manteca for film starring Jessica Alba". The Modesto Bee. Diarsip saka sing asli ing July 14, 2013. Dibukak ing July 15, 2013. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  4. a b Albee, Drew (Mèi 8, 2016). "Boulder County gets its close-up with 'Dear Eleanor' debut". Daily Camera. Dibukak ing Mèi 8, 2016.
  5. "Sneak peek at filming of 'Dear Eleanor' in Denver". 9news.com. Juni 12, 2013. Dibukak ing Juni 14, 2013.[pranala mati permanèn]
  6. Svaldi, Aldo (Fèbruari 14, 2013). "Colorado uses incentives to lure three feature films". The Denver Post. Dibukak ing Juni 6, 2013.

Pranala njawi[besut | besut sumber]