Dasri Yacob

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dasri Yacob
Pakaryanaktor, sutradara

Dasri Yacob (lair ning Payakumbuh, Sumatera Barat 5 Oktober 1942) ya iku salah sawijiné aktor lan sutradara Indonésia. Film kang wis naté disutradarai kaya ta "Roda-Roda Gila" (1978) sing wis pernah éntuk pangregan saka KBRI Walanda. Film-fileme akèh diperanke déning aktor Yan Sebastian.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Dadi Sutradara[besut | besut sumber]

1977[besut | besut sumber]

1980[besut | besut sumber]

1990[besut | besut sumber]

Dadi aktor[besut | besut sumber]

Film kang naté diperanke:[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Dasri Yacob (diundhuh tanggal 25 September 2012)
  2. filmography (diundhuh tanggal 19 September 2012)