Daniel John Bedingfield

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Daniel Bedingfiled

Daniel John Bedingfield ingkang gadhah asma lair Alex Altman inggih punika lair tanggal 3 Dhésèmber 1979 ing Botswana, Inggris. Daniel piyambak gadhah sadulur ingkang gadhah asma Natasha Bedingfiled, ingkang sami dados penyanyi pop.

Karir Daniel Bedingfield[besut | besut sumber]

Karir piyambakipun saking album Gotta Get Thru This ingkang dipunrilis ing tanggal 27 Augustus 2002. Album punika gadhah hits tuladha Gotta Get Thru This, James Dean (I Wanna Know), If You're Not The One, I Can't Read You, Never Gonna Leave Your Side lan Friday. Sapanunggalipun punika album ingkang gadhah judhul Second First Impression dipunrilis ing tanggal 8 November 2004. Wonten hit-hit tuladha Nothing Hurts Like Love, Wrap My Words Around You dan The Way.[1]

Album saking Daniel Bedingfield[besut | besut sumber]

Album Daniel inggih punika:

  1. Second First Impression
  • All The Little Children
  • All Your Attention
  • Complicated
  • Don't Give'r It All
  • Draw You (Demo)
  • Growing Up
  • Holiness
  • Kiss Without Commitment
  • Nothing Hurts Like Love
  • Show Me The Real You
  • Sorry
  • Way
  • Wrap My Words Around You
  1. Gotta Get Thru This (2002)
  • Blown It Again
  • Friday
  • Girlfriend
  • Gotta Get Thru This
  • He Don't Love You Like I Love You
  • Honest Questions
  • I Can't Read You
  • If You're Not The One
  • James Dean
  • Right Girl
  • Without The Girl[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)
  2. www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)