Damput

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

(en) damn, fuck, shit; (id) sialan, sompret, keparat;

Damput iku istilah basa Jawa sing dinggo misuh. Saliyané damput, wong Jawa Wétan uga asring misuh nganggo tembung dancuk, jancuk, jamput, diancuk, diamput, jiancuk, jiamput, lan liya-liyané. Wong Jawa Tengah asring misuh nganggo basa sing rada alus, upamané: bajigur, bajindul, lan liya-liyané.

Cithakan:Kasar