Dakron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhakron silikon

Dhakron iku jinising kapas sing digawé saka bahan kimia, utawa bisa uga diarani kapas sintètis. Adaté dhakron iku digawé saka silikon. Dhapuré dhakron mèmper banget karo kapas, nanging dhakron luwih lunyu yèn dicekel. Dhakron adaté kanggo ngisi bantal, guling, sofa, kasur lan liya-liyané.