Kasur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kasur

Kasur iku piranti omah wujud papan kang dianggo kanggo turu. Jaman biyèn, kasur digawé saka kain kang diisi kapuk. Nanging saiki kasur wis owah. Kasur wis arang digawé saka bahan kapuk. Kasur saiki ana warna - warna. Ana kasur sing awujud spring bed, kasur busa, lan kasur angin.