Kasur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kasur

Kasur iku piranti omah arupa papan kang dianggo kanggo turu. Jaman biyèn, kasur digawé saka kain kang diisi kapuk. Nanging saiki kasur wis owah. Kasur wis arang digawé saka bahan kapuk. Kasur saiki ana werna - werna. Ana kasur sing awujud spring bed, kasur busa, lan kasur angin.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasur&oldid=961822"