Daging sapi giling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging sapi giling


Daging sapi giling daging sapi cincang utawa daging sapi cincang yaiku daging sapi sing wis disigar nganggo piso utawa penggiling daging (Inggris Inggris) utawa mesin cincang (Inggris Inggris). Iki digunakake ing resep-resep kalebu hamburger lan spaghetti Bolognese .

Ing pirang-pirang negara, undang-undang panganan nemtokake kategori daging sapi ing ngisor lan apa sing bisa dikandung. Contone, ing Amerika Serikat, lemak daging sapi bisa ditambahake ing hamburger nanging ora kanggo daging sapi sing digoreng yen daging digiling lan dikemas ing tanduran sing diidentifikasi USDA . [note 1] Ing AS, maksimal 30% lemak miturut bobot diidini ing hamburger utawa daging sapi sing digiling. Jumlah sing diidini ing Prancis yaiku 5 nganti 20% (15% digunakake dening umume rantai panganan). Ing Jerman, daging sapi biasa bisa uga ngemot lemak nganti 15%, nanging "Tatar" khusus kanggo steak tartare bisa ngemot kurang saka 5% lemak. Kalor hamburger lan daging sapi ing ngisor iki bisa nambah bumbu, fosfat, penyambung, utawa pengikat sing ditambahake; nanging ora diidini banyu tambahan. Daging sapi ing lemah asring dipasarake ing pirang-pirang isi lemak sing beda-beda kanggo cocog karo pilihan pelanggan.

Daging sapi ing lemah biasane digawe saka potongan daging sapi sing kurang alus lan kurang populer. Trimings saka potongan tender bisa uga digunakake. [1]

Cathetan[besut | besut sumber]


Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "note", nanging tenger <references group="note"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana

  1. "Ground Beef and Food Safety". Fsis.usda.gov. August 6, 2013. Dibukak ing 2015-11-11.