Daging sapi Wellington

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging sapi Wellington, diiris mbukak
Wellington daging sapi sing kebak

Daging sapi Wellington minangka panganan steak sing asale saka basa Inggris, digawe saka steak fillet sing dilapisi pâté (asring pâté de foie gras ) lan duxelles, dibungkus ing kue puff, banjur dipanggang. Sawetara resep kalebu bungkus daging sing dilapisi ing crêpe utawa ham parma kanggo njaga kelembapan lan supaya ora dadi jajanan garing. Tenderloin kabeh bisa dibungkus lan dipanggang, banjur diiris kanggo disajikake, utawa tenderloin bisa diiris dadi bagean sadurunge dibungkus lan dipanggang.