Curug Cipendok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Curug Cipendok
Curug Cipendok

Duwur 92 meter
Lokasi
Desa KarangTengah, Kec. Cilongok, Kab. Banyumas, Prop. Jawa Tengah
Peta
7°20′22″S 109°08′04″E / 7.339398°S 109.134321°E / -7.339398; 109.134321
Facebook
facebook.com/cipendok
Twitter
@CurugCipendok

Curug Cipendok iku sawijining grojogan sing dhuwuré watara 92 meter sing dumunung ing pèrèng Gunung Slamet ing Kabupatèn Banyumas .



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Curug_Cipendok&oldid=833890"