Cotroceni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tipikal rumah-rumah di kutha itu

Cotroceni iku distrik sing ana ing arah Kulon saka kutha Bukares, Rumania, dumunung ing bukit Cotroceni, Sektor 5, Bukares.

Perbukitan iku ditutupi déning alas Vlăsia, sing sajatiné dadi laladan saka Bukares saiki. Ning kéné, ing taun 1679 naté dibangun sawijining biara déning Şerban Cantacuzino, sing wusanané diowahi dadi pura ing taun 1888.

Tumuju tlatah iki bisa numpak sepur ngisor lemah, utawa sing kondhang kanthi jeneng Metro lan mudhun ing stasiun Eroilor utawa Politehnica.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]